Yoeke Nagel

Yoeke Nagel
Yoeke Nagel

Yoeke Nagel bedacht en ontwikkelde het creatiepentagram door haar journalistieke ervaring te combineren met de kracht van het magische pentagram.
Ruim 30 jaar werkt zij al met tekst, als publiciste, schrijfcoach, journalist, eind- en hoofdredacteur. Haar achtergrond als psycho-sociaal therapeute staat garant voor uitstekende mensenkennis en een goed inzicht in veranderingsprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Ze is ervaren in systemisch werk, NLP, magische technieken en bulkt van de creatieve ingevingen zodat ze eventuele missers snel om kan zetten in verrassende nieuwe ontdekkingen.

Damestasjeslezen en teambuilding

Yoeke Nagel is een doorgewinterd, inspirerend en geestige spreekster en workshopleidster.
Eerder ontwikkelde ze het onweerstaanbaar grappige en onthullende ‘Damestasjeslezen’, waarover ze een boek schreef en talloze lezingen en workshops hield bij bedrijven, instellingen, netwerkorganisaties, vrouwenverenigingen, vrijgezellenfeestjes en managementteams.
Door haar damestasje om te kieperen blijkt het uitstekend mogelijk te zijn om diep in de ziel van een vrouw te kijken. Met humor en verrassend veel diepgang zet Yoeke damestasjeslezen ook in als instrument voor betere communicatie in teams, efficiƫnter functioneren van samenwerkingsverbanden en het ontdekken van onbenutte kwaliteiten.

Beter communiceren

In het kader van communicatieverbetering en ‘het nieuwe werken’ of bij problemen rond cultuurverschillen na een fusie, wordt Yoeke vaak ingeschakeld om tot beter onderling begrip te komen met verfrissende schrijftechnieken. Chocoladeschrijven, bijvoorbeeld! Of ‘Samen op verhaal komen’, een unieke techniek waarbij met groepen tot wel 120 mensen gezamenlijk een spannend verhaal wordt geschreven waarin elk individu haar of zijn eigen sfeerbepalende inbreng heeft.
Wanneer snel meer inzicht in ingewikkelde situaties in bedrijf of persoonlijk leven is vereist zet ze graag de door haar ontwikkelde Tarot Systeem Opstellingen in.

Yoeke Nagel is in te huren als inspirerend spreekster, workshopleidster of trainster met een beproefd verfrissend programma, of met een speciaal voor u samengesteld traject op maat.
Mail voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.