Workshop, training en cursus

CreativiteitIn een workshop, training of cursus is het gebruik van het creatiepentagram snel aan te leren. Persoonlijk inzicht gaat hand in hand met alledaagse toepassingen om het leven gemakkelijker te maken en meer diepgang te geven.

Kijk in de agenda wanneer de volgende activiteiten gepland staan of neem contact op om me uit te nodigen voor een workshop, training of cursus.

Workshop
Schrijven met het creatiepentagram

Tijdens deze workshop stel je je eigen creatiepentagram samen met je volle verstand: hoofd, lichaam en geest. Door het beantwoorden van een aantal inhoudelijke vragen geef je jezelf al direct veel houvast bij je schrijfwerk. Je kunt fysiek waarnemen of je schrijfplan goed in elkaar zit met een visualisatieoefening die we samen uitvoeren. Bovendien leg je met je creatiepentagram een stevig pad naar je inspiratiebron om nieuwe verhalen naar je toe te lokken.
Neem een matrasje mee om op te liggen tijdens de visualisatie-oefening of doe mee vanaf je stoel. Je gaat beslist met een idee voor een nieuw verhaal naar huis.

Een workshop duurt een dagdeel (3,5 uur) en is geschikt voor groepen tussen de 4 en 20 personen. Na het volgen van de training ben je in staat het creatiepentagram toe te passen op schrijfwerk zoals een boek, webtekst, mailcontact of folder. Voor toepassing van het creatiepentagram op specifieke vragen van een team of organisatie is altijd een programma op maat mogelijk.
Prijs per deelnemer € 85,- incl. btw. en boek
Korting voor groepen.

CreativiteitTraining
Creëren met het creatiepentagram

Schrijvers en organisatoren werken plezieriger en efficiënter na een driedaagse training met het creatiepentagram. De basis is eenvoudig aan te leren. Verdere, persoonlijke, invulling ervan maakt het creatiepentagram tot een subtiel instrument om beslissingen zorgvuldig mee af te wegen en tot de meest onverwachte creaties te komen. Door aan elk van de zes pijlers uitgebreid aandacht te besteden staat je creatieve project als een honderdjarige eik. Goed geworteld, sappig en vol groeipotentie.

Een training duurt 2,5 dag, bijvoorbeeld van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag.
Na het volgen van de training zijn de deelnemers in staat zelf het creatiepentagram toe te passen op  schrijfwerk, de uitvoering en analyse van projecten of veranderingsprocessen in zakelijk of persoonlijk leven.
Prijs per deelnemer € 300,- incl. btw. en boek
Korting voor groepen.

CreativiteitCursus
De magie van het creatiepentagram

Gebruik het creatiepentagram als magisch instrument om de weg naar de ziel mee af te leggen – en verrijkt weer terug te komen om nieuwe kennis en inzichten toe te passen in het dagelijks leven. In een intensieve cursusweek worden alle aspecten van het creatiepentagram doorleefd en verwerkt, zowel geestelijk als lichamelijk, cognitief als intuïtief. Er wordt gebruik gemaakt van systemisch werk, tarot, visualisaties, dans, schrijven, tekenen en meditatie. Een creatiepentagramcursus is een cadeau aan jezelf waarmee je je omgeving ook blij gaat maken omdat het zo lekker praktisch is.

Een creatiepentagramcursus wordt eens per jaar aangeboden door Yoeke Nagel, vaak in samenwerking met andere docenten. Tijdens de week wordt veel gelachen, heerlijk gegeten, veel gespeeld en hard gewerkt. Na de creatiepentagramcursus weet je meer over jezelf, je verlangens en hoe je die het beste kunt verwoorden en waarmaken.
Prijs per deelnemer € 600,- incl. btw, overnachting, maaltijden en boek
Korting voor groepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.