Links

Meer over het werk van Yoeke Nagel vind je hier. Met filmpjes van t.v.-optredens, artikelen van haar hand in tijdschriften en dagbladen, cursus- en trainingsagenda, persoonlijke informatie, visie en haar blog met meningen waar niemand op zit te wachten.

www.yoeke.com
www.yoeke.com

Damestasjeslezen

Een andere vondst van Yoeke is ‘damestasjeslezen’. Hier lees je er alles over. Met media-aandacht, blogs en wetenswaardigheden over tassen. Wist je bijvoorbeeld dat de Limburgse tas totaal niet lijkt op de Noord-Hollandse tas? En dat een Paradijsvrouw nooit langer dan een seizoen met dezelfde tas rondloopt?

Damestasjeslezen
www.damestasjeslezen.nl

99 Witte kopjes op een tafel

Er staat een wit kopje op tafel. Nou en? Zo’n eenvoudig gegeven kan op z’n minst op 99 manieren opgeschreven worden. Een oefening in waarneming en schrijfstijlen. Zakboekje om te spelen met taal, voor iedereen die houdt van woorden – of dat wil gaan doen -.
Deze site hoort bij het boekje dat gebruikt wordt als stijlboek tijdens schrijfcursussen.

99 Witte kopjes
www.wittekopjes.nl

Facebook

Natuurlijk kun je Yoeke ook vinden op Facebook. Veel berichten over schrijftechnieken, inspirerende filmpjes, wonderlijke gegevens en plaatjes die je laten grinniken of stampvoeten. Niets over wat ze zoal eet, hoe lang ze sport of wie ze toevallig tegenkwam terwijl het zachtjes regende. Niets daarvan.

Yoeke Nagelfacebook

Blufscrabble

Voor wie houdt van woorden en van een spelletje: blufscrabble reludeert! De kunst heb je misschien al eens onderzocht bij toeval: leg een woord neer dat nog niet bestaat en geef een aannemelijke betekenis. Prachtig als teamactiviteit. Het WK is nog niet georganiseerd, maar het NK was een vrolijk succes. Ik verzon het principe en organiseerde dat NK.

Blufscrabble
www.blufscrabble.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.